Besvärliga människor!

I morgon blir det en föreläsning med Morgan Alling och Lennart Lindén som heter "Besvärliga människor - psykologi och praktiska råd"
Ser fram emot det här, Morgan Alling har har man ju lite pejl på vem han är och Lennart känner jag till genom en bok han skrivit. Läste en kurs i konflikthantering och använde hans bok som litteratur. Med tanke på jobbet och kunderna vi möter dagligen ska det bli kanonkul att gå på det här!

"Vad är det som gör vissa människor så svåra att tas med? Vad gör man när situationer blir obehagliga och spända? Det blir något av en happening när Lennart Lindén möter skådespelaren Morgan Alling. Lennart beskriver och analyserar och Morgan spelar upp den ena besvärliga situationen efter den andra. Du kommer att känna igen både dig själv och andra och lära dig hur du kan tänka och agera! Psykologi och praktiska råd kryddade med massor av humor!"






2 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

Denna skulle jag med vilja gå på låter så spänande, Och llite anorlunda föreläsning. Hoppa du får en toppen vecka, Ses väl på onsdag.

kram

Karin sa...

Åh, den skulle jag också vilja gå på. Morgan är ju helt suverän och konflikthantering är ju något man verkligen skulle vilja veta mer om. Lyckost dig!! Ha det gott!